Πληροφορίες για τις Βίλες Σιψά και την Κορώνη

ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Μοναδικές διακοπές

Στη μαγευτική Κορώνη σας δίνεται η ευκαιρία για μοναδικές διακοπές στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα του Κωνσταντίνου Σιψά. Τα διαμερίσματα είναι κτισμένα σε αμφιθεατρικό σημείο, 100 μέτρα dαπό την αμμώδη παραλία του Ζάγκα και μόνο 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Κορώνης. από την αμμώδη παραλία του Ζάγκα και μόνο 5 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Κορώνης

Τα διαμερίσματά μας είναι το τέλειο μέρος,  όλο το χρόνο  και σας παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε. Θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε χρόνο με την οικογένειά σας. Η Κορώνη είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς!

Παραλία Ζάγκα
Παραλία Ζάγκα – πανοραμική θέα

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ

Η περιοχή της Κορώνης

Η Κορώνη είναι ένα όμορφο χωριό, χτισμένο σε ένα λόφο ακριβώς πάνω από τον Μεσσηνιακό κόλπο. Φτάνοντας, οι επισκέπτες έχουν μια υπέροχη θέα στο κάστρο, το οποίο βρίσκεται πάνω από τα σπίτια καθώς η θάλασσα βρίσκεται στο κάτω μέρος.

Στο ενετικό κάστρο, οι επισκέπτες μπορούν να δουν κομμάτια που χρονολογούνται από το 16ο αιώνα. Κατεβαίνοντας τα σκαλιά του κάστρου, μπορείτε να δείτε την εκκλησία της Παναγίας της Ελεήστριας και μια πανοραμική άποψη της περίφημης αμμώδους παραλίας του Ζάγκα, μήκους 4 χμ. περιοχή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο koronimessinias.gr
για τις υπέροχες φωτογραφίες.